After work i Stockholm på bastuflotten

A

Avluta arbetsdagen med en After Work ombord på vår genuina bastuflotte ReLaxa där vi sakta glider omkring i trakterna kring Stocksund, Danderyd, edsviken och Tranholmen.

Hur kvällen ska avlutas bestämmer ni själva. Kanske släpper vi av er för middag på en närbelägen sjökrog eller så tar ni er in till City och storstadspulsen, nybadade och fräscha. Hur som helst blir det troligen en bra avslutning på arbetsdagen.

After work i Stockholm – Bonda med kollegorna

Den bästa after worken är den som är enkel, nära naturen och gör att man bondar bättre! Föreställ dig att stiga ombord på en flytande bastuflotte där stadens puls sakta bleknar bort och naturens omfamning tar vid. Här, mitt i kontrasten mellan det brusande stadslivet och skärgårdens stilla skönhet, finner ni ert egna lilla paradis. Vår bastuflotte ReLaxa erbjuder en helhetsupplevelse under en after work i Stockholm där ni teamar upp med kollegorna och bara har kul!

Bastuflotten ReLaxa tar er med på en härlig after work tur

Ombord på vår genuina bastuflotte ReLaxa erbjuder vi en unik after work i Stockholm som förenar det bästa av två världar – den lugnande effekten av en bastu och den härliga spänningen som bara kan hittas på vattnet på en bastu med kollegorna.

Från jobb till aw – få en oförglömlig after work i Stockholm

Efter en dag eller till och med en vecka fylld av möten och deadlines finns det inget bättre än att slappna av i bastun, hänga på bastuflotten med ett par kalla – och umgås med kollegorna. Låt tankarna vila och samtalen flöda fritt, kanske medan ni också njuter av en god middag under stjärnklar himmel på flotten.

Snabbfakta om after work på bastuflotten

  • Antal: 4-12 personer/tur
  • Säsong: Maj-Okt.
  • Mat/Dryck: Under bastuturen serveras det snacks och kall dryck som sig bör på en aw.
  • Ombord: Bastuflotten körs av vår besättning och ombord finns bestämd säkerhetsutrustning utsedd av Transportstyrelsen.
  • Utrustning: Vi tillhandahåller tvål, schampo samt badlakan.

Detta ingår i afterwork med bastu i Stockholm:

  • Bastuflotte inkl. besättning, handdukar, tvål & schampo (2 timmars tur)
  • Snacksbricka och iskall dryck i bastun
  • Leverans med bastuflotten till sjökrog Restaurang Bockholmen

Prisexempel för 12 personer: 580:-/person exkl. moms

Allt kan hända på en after work – Avsluta kvällen som ni vill

Här är det ni som bestämmer hur ni vill avsluta kvällen. Kanske lockar en spontan simtur under stjärnklar himmel, eller en improviserad sångstund där era röster ekar mot vattenytan. Eller så bestämmer ni att åka tillbaka in till stan och avsluta kvällen på favoritkrogen, eller kanske stanna till vid en sjökrog i närheten och höja era glas där.

Boka en bastuflotte för bästa after work i Stockholm

Oavsett om ni väljer att spendera hela kvällen på bastuflotten eller utforska skärgårdens andra skatter, garanterar vi en upplevelse som kommer att pratas om länge. Boka er after work på en bastuflotte idag och ta första steget mot en starkare, mer sammanhållen arbetsplats.

Kontakta oss på 08-85 32 03 eller fyll i formuläret nedan för att boka redan idag!

Boka bastuflotten