Svensexa i Stockholm

Ska bästa kompisen gifta sig? Är det dags för Svensexan? Har du blivit utsett till best man? Det första och kanske största uppdraget när det kommer till bästa kompisens bröllop är definitivt att anordna en svensexa. Stockholm är ett utmärkt val för att få en riktigt lyckad svensexa och med Bastuflotten ReLaxa kommer du få en oförglömlig upplevelse tillsammans med kompisgänget.

Den perfekta aktiviteten till svensexan

Så, ge er ut på en aktivitet, hoppa in i vår vedeldade bastu och njut, så ordnar vi resten!

En svensexa börjar i regel alltid med en kidnappning. Det brukar vara svårt att hålla det hemligt för brudgummen men även om han är beredd på det kommer han alltid att få en chock när han blir kidnappad.

När denna del är klar ser vi på ReAction till att ni får till en svensexa där ni kan kombinera bastuflotten med en mängd olika aktiviteter. Eller vad sägs om att åka sjöflyg, åka RIB-båt och/eller dra iväg på en härlig fisketur innan ni tar er ut i Stockholms inre skärgård med bastuflotten ReLaxa för att prata om livets goda ting? Självklart ordnar vi med tilltugg, dryck och annat som kan behövas för att maximera bastubåtsupplevelsen för svensexan i Stockholm.

En oförglömlig svensexa i Stockholms skärgård!

Vi kan hjälper er att boka bord på en härlig restaurang där dagens aktiviteter avrundas och kvällsaktiviteterna påbörjas. Restaurang Bockholmen ligger strategiskt placerade vid vattnet och vi ser till att transportera er dit med vår bastuflotte.  

Med stor erfarenhet av att anordna svensexor i Stockholm kan vi garantera er en oförglömlig upplevelse som sent kommer glömmas. Vår säsong sträcker sig normalt från april till november. Under resten av året badar ni bastu stillåliggandes i hamnen. Är det is, blir det bad i isvak och inga problem att hålla drycken välkyld… Skicka in en förfrågan eller slå en signal på 08-85 32 03 så ser vi till att ordna en minnesvärd dag för kompisgänget – inklusive den blivande brudgummen.

Antal: Max 12 personer.
Säsong: Maj-okt.
Fart: 3 knop.
Mat/Dryck: Vi tillhandahåller snacks, gasolgrill, isad dryck samt handdukar efter önskemål.
Ombord: Bastuflotten är indelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Kallt och varmt färskvatten, bluetooth musikanläggning, spegel, relaxstolar och sittbänkar.
Pris: 3300 kronor den första timmen, därefter 1700: -/tim.
Besättning, dricksvatten, schampo & tvål ingår.
Tomtransport: Om annan plats än Stocksunds hamn, 1700: -/ tim
Moms tillkommer på ovanstående priser.

ReAction´s bastuflotte ReLaxa och dess besättning följer gällande regler satta av Transportstyrelsen.

Kontakta oss på 08-85 32 03 eller fyll i formuläret nedan för att boka redan idag!

Boka bastuflotten