Möhippa på bastuflotte i Stockholm

T

Ta med dig tjejgänget på en möhippa i Stockholm som andas naturnära kvalitet och fly storstadens stress för en stund. Låt vår bastuflotte ReLaxa tuffa längre och längre bort från vardagens måsten mot en dag av gemenskap, skratt och skålar i Stockholms skärgård. Det kan bara bli succé

bastuflotta

Skräddarsydda aktiviteter till möhippan i Stockholm

Så, du har fått i uppdrag att anordna en möhippa i Stockholm. Utan tvekan ett ärofyllt uppdrag, dock långt ifrån lätt. Ett sätt att göra möhippan oförglömlig är att byta miljö, att uppleva något nytt. Där kommer vi in i bilden.

Med Bastuflotten ReLaxa får ni chansen att fly storstadens puls och finna lugnet tillsammans i skärgården. Vår besättning tar er på en lugn och behaglig tur medan ni njuter av de vackra omgivningarna. Eftersom Bastuflotten blir er oas för ett tag under möhippan kan ni bada, skratta och skåla medan ni pratar gamla minnen, och skapar nya.

Vår ambition är såklart att er möhippa i Stockholm ska bli en succé. Därför skräddarsyr vi gärna er upplevelse genom att kombinera bastuflotten med andra aktiviteter.

Skapa magiska minnen med en möhippa i Stockholm på Bastuflotten ReLaxa

Letar du efter en unik och minnesvärd möhippa i Stockholm? Bastuflotten ReLaxa erbjuder en exklusiv upplevelse som kombinerar avkoppling, skönhet och äventyr i Stockholms skärgård. Vår bastuflotte är den perfekta platsen för att fira bruden på ett oförglömligt sätt.

Aktiviteter på möhippan som förtrollar

Vår bastuflotte erbjuder en rad aktiviteter som passar perfekt för en möhippa. Oavsett om ni söker lugna stunder i bastun med utsikt över det glittrande vattnet eller spännande aktiviteter som stand-up paddleboarding, har vi något för alla.

Tips för en lyckad möhippa

Personlig touch: Anpassa dagen efter brudens personlighet och intressen för att göra möhippan extra speciell.

Förberedelser: Se till att planera och boka i god tid för att säkerställa att ni får det datum och de aktiviteter ni önskar.

Kom ihåg avkopplingen: Glöm inte bort att inkludera avkopplande moment där ni bara kan njuta av varandras sällskap och den vackra omgivningen.

Förslag till möhippa för alla smaker

Vår flexibilitet och bredd av möjligheter gör att vi kan erbjuda förslag för möhippan som passar alla grupper. Från stillsamma yogapass på däck till äventyrliga skattjakter i skärgården, låt oss hjälpa er att skräddarsy den perfekta dagen. Vi kompletterar era idéer för en lyckad möhippa!

Boka din möhippa på Bastuflotten ReLaxa

Vår bastuflotte i hjärtat av Stockholm är den ultimata platsen för att skapa minnen som varar livet ut. Med vårt engagemang för personlig service och kvalitet, ser vi till att er möhippa blir precis så magisk som ni föreställt er.

Möhippa på bastuflotte i Stockholms skärgård

Kanske vill ni känna adrenalinet flöda i en RIB-båt innan ni hoppar in i bastun och njuter av isad dryck och goda tilltugg? Och varför inte avsluta dagen med att piffa till er i bastuflottens förrum medan ni blir skjutsade till någon av Stockholms skärgårds mysiga restauranger: Storholmens krog, Restaurang Bockholmen, Ulriksdals värdshus eller Cedergrenska tornet.

Bastuflotten ReLaxa är strategiskt belägen vid Stocksunds Hamn strax norr om Stockholm centrum. Den inkluderar förutom en äkta, vedeldad bastu även ett förrum, ett bryggdäck med markiser, relaxstolar och sittbänkar, spegel och såväl varmt som kallt färskvatten. Självklart ordnar vi med isad dryck och goda tilltugg om ni önskar. Allt för att göra din möhippa i Stockholm till en succé.

Vi på ReAction har stor erfarenhet av att anordna möhippor. Vi brukar säga att vi är experter på att förmedla upplevelser som skapar minnen för livet. Så om det är dags att boka möhippa i Stockholm är du i trygga händer. Skicka in en förfrågan eller ring oss på 08-85 32 03 så ser vi till att ordna en minnesvärd dag för tjejgänget – inklusive den blivande bruden.

Info om vår bastuflotte:

Antal: Max 12 personer.
Säsong: Maj-okt.
Fart: 3 knop.
Mat/Dryck: Vi tillhandahåller snacks, gasolgrill, isad dryck samt handdukar efter önskemål.
Ombord: Bastuflotten är indelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Kallt och varmt färskvatten, bluetooth musikanläggning, spegel, relaxstolar och sittbänkar.
Pris: 3300 kronor den första timmen, därefter 1700: -/tim.
Besättning, dricksvatten, schampo & tvål ingår.
Tomtransport: Om annan plats än Stocksunds hamn, 1700: -/ tim
Moms tillkommer på ovanstående priser.

Kontakta oss för mer information

Är ni redo att ge er vän en möhippa utöver det vanliga? Kontakta oss på Bastuflotten ReLaxa för att planera en skräddarsydd möhippa i Stockholm som kombinerar avkoppling med äventyr. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa en oförglömlig dag!

ReAction´s bastuflotte för möhippa i Stockholm ReLaxa och dess besättning följer gällande regler satta av Transportstyrelsen.

Kontakta oss på 08-85 32 03 eller fyll i formuläret nedan för att boka redan idag!

Boka bastuflotten