Familjebasta i Stockholm

Att familjebasta på en bastuflotte i Stockholm kan ni göra till en återkommande aktivitet. Eftersom vi lånar ut flytvästar till barnen behöver ni inte släpa på och torka era egna. Tänk dig en skön morgonbastu med ett friskt dopp för att sedan avsluta med en enkel grillning ombord eller kanske en brunch när ni kommer i land.

Hur som helst …Passa på att hitta på något kul med barnen och utmana skärmarna. Ett trevligt sätt att samla familjens medlemmar kan vara att åka en tur med bastuflotten ReLaxa. Ibland är det skönt att bara byta miljö, att uppleva något nytt. Här kommer vi in i bilden.

Med Bastuflotten ReLaxa får ni chansen att finna lugnet tillsammans på vattnet. Vår besättning tar er på en lugn och behaglig tur medan ni njuter av de vackra omgivningarna.

Bastuflotten blir er bas där ni kan basta, bada, soltorka mot det varma däcket för att sedan igen kliva in i bastun för en ny omgång. Kanske har ni tagit med er frukost, lunch eller middag och äter ombord. Till oss är det enkelt att ta sig tex. med kommunala alternativ eller med bil, eftersom P-skiva gäller för upp till 10 timmar. Varför inte passa på att cykla/spring er svettiga på vägen till oss. Välkomna ombord och bara mys…

Antal: Max 12 personer.
Säsong: Maj-okt
Fart: 3 knop.
Mat/Dryck: Vi tillhandahåller snacks, gasolgrill, isad dryck samt handdukar efter önskemål.
Ombord: Bastuflotten är indelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Kallt och varmt färskvatten, bluetooth musikanläggning, spegel, relaxstolar och sittbänkar.
Pris: 3300 kronor den första timmen, därefter 1700: -/tim.
Besättning, dricksvatten, schampo & tvål ingår.
Tomtransport: Om annan plats än Stocksunds hamn, 1700: -/ tim
Moms tillkommer på ovanstående priser.

ReAction´s bastuflotte ReLaxa och dess besättning följer gällande regler satta av Transportstyrelsen.

Kontakta oss på 08-85 32 03 eller fyll i formuläret nedan för att boka redan idag!

Boka bastuflotten